Höstlov🍁🍂

Alltså vänta nu, hur fort gick inte helgen? Det kändes ju precis nyss som om det var fredag, och nu är det liksom måndagkväll?!

Sen sist jag kikade in här så har det verkligen varit fullt upp. Igår var det tävling på stallet och det var verkligen inte min turdag. Det började med att Norton hade rullat sig ute i hagen mitt i all lera så han såg ut som en lergris. Sedan inser jag att han har tappat en sko. Alltså förstår ni paniken?? Som tur var fanns Stefan i stallet som kunde slå på en ny, men visste fortfarande inte om jag kunde tävla Norton eller inte. Som tur var visade han inte några tecken på halt eller ömhet så jag kunde tävla! Efter en framridning i snöblandat regn och lerigt underlag med en busig Norton var det dags. Efter ett bra travprogram som kändes riktigt, riktigt bra så kommer vi till galoppen. Och som jag skrev innan så var Norton lite på bushumör så i båda förvända galopperna tar han tillfället i akt och drar iväg och bockar. Då förvända galoppen är koffecient x2 så drog det ner poängen rejält, utan dem missarna hade jag legat över 65% vilket hade betytt vinst, men istället landade vi på 60%. Lite surt men ändå nöjd över att han var så pigg vilket är kul!

Idag har jag varit i stallet hela dagen och hjälpt till och sedan red jag nu på eftermiddagen. Vi tränade främst på enkla byten och förvänd galopp!

240A2CB6-0259-4573-B26E-FAB3E98814F9

Imorgon är det vilodag för Norton men åker ut och hänger i stallet hela dagen. Sedan ska jag, Moa och Emelie gå halloween hemma hos mig vilket är tradition. Vi hörs!

// Jonna

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>