Rolex och fredag!

Hej!

Igår hoppade jag Rolex! Vi hoppade som på en åtta där ena hindret var ett räcke och det andra hindret en oxer. Rolex var jättepigg och vi fick många fina språng!

IMG_2903

Idag hann jag inte ut till stallet då jag inte slutade skolan förrän klockan 17. Vi hade konbrännbollsturnering, jag antar att ni inte vet vad det är men det är min skolas nationalsport kan man väl säga, haha, så det är verkligen på liv och död! Min klass kom tvåa efter att ha förlorat mot den andra nian vilket var lite surt. Är i alla fall ganska säker på att vi kommer vinna klädselpriset, vårt tema var rika snorungar så på matcherna hade vi vita t-shirtar där vi skrivit olika saker på och mellan matcherna hade vi skjortor, glasögon, handväskor och ”dyra” smycken.

Imorgon ska jag till stallet och rida Norton, jobba och fixa inför söndagens tävling!

// Jonna

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>