Hawana!


Idag fick jag chansen att rida Hawana! Hon är en stoor häst med mycket power och kraft. En utmaning att rida men wow vilken maffig känsla man får när man väl får till det! Efter cirka en miljon halvhalter så fick jag riktigt bra känsla i traven. Vi jobbade ytterst lite galopp då hon blir väldigt het och lite stressad där och satsade istället på att hålla oss lugna i traven😉.

1667AE56-EADA-4E1B-AEFC-099EF78D3ED4 B00D458F-3292-4937-AC5E-5AE5EBDFF168

Hawana såg en snygging i spegeln😉

Imorgon ska vi hoppa och det sägs att vi även ska byta hästar (?!!!), så vi får alltså se vem och hur jag rider imorgon! Stay tuned…

// Jonna

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>