Planer framöver!

Nu börjar tävlingssäsongen gå mot sitt slut. Jag och Norton har inga tävlingar att åka iväg på kvar, men vi har åtminstone en här på hemmaplan, troligtvis två. Nu i helgen är det tävling här hemma, då rider vi LA:1. Sedan ska vi även iväg på en programträning i Norrtälje där vi rider LA:1 i november. Sedan blir det vinterträning, då ska vi tränatränaträna och toppa oss inför 2018!

Målet med min ridning just nu är att jobba på känsligheten, Norton ska svara på en hur liten hjälp som helst, både framåt och bakåt. Även fokus lite på sitsen och framförallt Upp Med Blicken! Förstår inte hur svårt det ska vara Jonna att bara lyfta på blicken… Rykten går om att vi ska hoppa på torsdag men vi får se hur det blir med den saken hehe. Annars är planen med Norton att tömköra fredag, dressyr lördag och sedan tävling söndag!

IMG_2332

Ha en bra dag!

// Jonna

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>