Norton i veckan!

Hej!

Torsdagens pass: Just nu kommer fokus vara att få hästarna så känsliga som möjligt ett tag framöver. Därför jobbade vi övergångar, red på kvartslinjer och lite skänkelvikningar. Det gick bra och tillslut lyssnade han riktigt bra både fram och tillbaka!

Fredag fick Norton en välförtjänt vilodag och jag var iväg på sushi-middag hos en kompis.

Idag jobbade vi vidare med samma fokus, att få hästarna så känsliga som möjligt. Känslan var inte på topp idag, vissa saker gick bra men vissa gick inte alls. Vi tar nya tag till imorgon!

IMG_2768

// Jonna

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>