Friyay!

Godmorgon!

Igår red jag Norton för Cornelia, han var väldigt fin, speciellt i galoppen. Vi tränade på mycket fattningar och 10 metersvolter i galoppen oh tempoväxlingar och skänkelvikningar i traven.

Idag har jag låång sovmorgon. Har precis varit ute och sprungit en sväng och äter nu långsam frukost samtidigt som jag tittar på Riverdale, ni har väl inte missat att säsong två har kommit ut nu?! Tips! Efter skolan ska jag ut till stallet och pyssla med Norton och sedan tömköra honom. Sedan blir det tacos framför idol. Perfekt fredag va?👌🏻

IMG_2670

Alltså det blir verkligen inga bra bilder nu när det börjar bli mörkt så ni får nöja er med en gammal bild.

Ha en bra fredag!

// Jonna

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>