Hej allihop

Hej!

Det var ett tag sen jag skrev på bloggen men nu kör vi igen. Igår red jag Dewdrop för Sandra. Hon kändes sådär och var lite klämmig mot skänkeln, hon ömmade även i ryggen så vi mjukade upp henne. Tror att det är på grund av bytet från sommarpäls till vinter. Sedan på kvällen fick jag rida en storhäst, Tulle. Han är väldigt rolig och utmanande att rida.

Idag har jag inte kunnat vara i stallet, så bästa tränaren hjälpte mig att rida. Om ni vill se filmer från träningar så finns det på @stallbobacken s instagram. Där finns det filmer på Dewdrop och andra hästar. Iallafall, ikväll var jag och en kompis iväg och tittade på skräckfilmen It. Haha, var så nervös innan men den var inte så läskig som jag trodde. Var några jumpscares som var riktigt läskiga, men rekommenderar verkligen alla som gillar skräckfilmer att se den:)

Imorgon blir det en vanlig lördag + tävlings fix på eftermiddagenn. Kan skriva mer om hur DD mår och hur det går att rida.

//Emelie

IMG_8789

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>