Upd. senaste dagarna!

Oj vad fort helgen har gått, som vanligt… Här kommer en liten uppdatering:

I fredags åkte jag ut till stallet direkt efter skolan. Tog in och skulle borsta Norton, och inser att han har fått koda både i manen och över halsen, lönlöst att försöka borsta bort det men efter lite googling så testade jag matolja, och det fungerade superbra! Kodan puts veck så fick sedan Norton massage, det uppskattades! Massören tyckte att han var fin i kroppen trots sina sjutton år, kul att höra! Har fått lite övningar som jag ska göra på honom, och testar även en annan sadel nu.

I lördags red jag ett lätt jogging pass på morgonen på Norton med tanke på massagen dagen innan. Fokus Rund, mjuk och låg. Pigg och fin! Sedan jobbade jag i stallet hela dagen innan tacomiddag hos Moa.

Idag red vi som sagt ut med en kund. Lerigt i skogen men på grusvägarna gick det bra att trava och galoppera så det var kul! Putsade sedan av mina grejer och lite annat stallpyssel. Eftermiddagen spenderades ute med båten.

IMG_2944 IMG_2945//Jonna

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>