Godmorgon!

Godmorgon tisdag!

Inte klickar in här sen i lördags så här kommer lite update från de senaste dagarna.

I söndags red vi spm sagt ut och klättrade och travade långa slingor, mysigt fast det var lite regnigt och blött! Sedan åkte jag med Cornelia och Sandra och agerade hästskötare resten av dagen. Riktigt bra procent plus två vinster fick de med sig hem!

Denna vecka har vi sådan här utvecklingssamtal så vi slutar mellan elva och halv ett (!!!) hela veckan (!!), så lyxigt! Så igår gick jag bara till skolan till 11:25, sedan pluggade jag tillsammans med några kompisar innan det var vanlig måndagsträning som bestod av styrka.

Idag får jag till skolan till 12:30, sedan har jag utvecklingssamtal och efter det tisdagstrning, som som vanligt består av intervaller.

Imorgon slutar jag 11:25 och efter det åker jag direkt ut till stallet.

Torsdag ska jag först hinna springa en sväng hemma och sedan ska jag ut till stallet och rida Norton för Cornelia.

Fredag åker jag direkt ut till stallet och sedan ska Norton få massage klockan 16! Kanske har glömt att nämna det men när vi var i Norrtälje och tävlade så kunde man delta i en tävling om en massage till sin häst, och jag vann!!

Sedan är det lördag, som vanligt ett pass med Norton på förmiddagen och sedan jobba o stallet resten av dagen.

Söndag är inte helt planerad ännu, så vi får se vad som händer där. Rida Norton ska jag iaf göra😉

Ha en bra dag!

// Jonna

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>