Full söndag!

Hej!

Igår var det som ni kanske vet söndag?  Mina söndags – timmar var utnyttjade till fullo!

Först var jag i stallet lite innnan 8 och red ut på Barbie tillsammans med Jonna och Moa. Vi red ut och klättrade, det bra styrketräning att klättra så det var kul att göra de igen. Det hade regnat under natten så allt var blött i skogen. Men vi kunde iallafall trava väldigt mycket. Vi travade till och med igenom en stor vattenpöl. Även Barbie (!!!) som anser att hon är lite för fin för att bli blöt.

Sedan åkte jag snabbt hem och duschade innan jag och Moa åkte till Täby c för att shopa. Vi båda hade värkligen ett behov av att handla kläder till skolan.

Sedan åkte vi direkt för att hinna se Sandras som tävlade med Fontan. Sandra och Cornelia var iväg och tävlade igår och det kan man ju säga gick vääldigt bra! Cornelia vann sin klass med sin häst, Sandra red två hästar och vann sin klass med Fontan! Båda på fina procent, kul när det går så här bra!!

Sedan när jag var hemma på kvällen igen så hoppade jag och min lillebror trampolini regnet. (Vi har tre riktiga trampoliner hemma) Sedan gick vi in till middagen och efter det bakade jag chokladbollar.

//Clara

IMG_9126

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>