Effektiv lördag!

Idag var vi effektiva i stallet! Först red vi all fyra för Sandra nere på banan. Till en början gick det inte alls bra för mig och Norton. Kändes som att jag inte fick ett jämnt stöd i handen, men mot slutet fick jag en bra känsla! Han var superfin i galoppen vilket är kul då vi har haft svårare i galoppen än traven tidigare.

IMG_2768IMG_2771

Efter ridpasset hann vi fixa hela stallet, fixa tre hästar inför tävling (knoppade mm.), raka tre hästar och som vanligt alla 7 grupper avklarade, det går smidigt när man är ett bra team!

Imorgon är jag i stallet ca halv åtta på morgonen och då ska jag rida ut Norton en sväng i skogen. Sedan ska jag med på tävling och heja!

// Jonna

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>