Torsdagspass!

Godmorgon!

Igår red vi som vanligt för Cornelia. Norton kändes fin och väldigt pigg! Vi tränade halvhalter, övergångar och galoppfattningar. Inte van med att han är så pigg, för bara nån månad sen så var han hästen som jag fick driva på lite och liksom säga åt att han ska vara pigg men nu när jag hoppar upp travar han direkt iväg, kul!

IMG_2758

Går i skolan till 14:20 idag, sedan ska jag hem ut och springa en sväng innan jag ska äta middag med några kompisar.

Ha en bra dag!

// Jonna

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>