Rolex!

Hej!

Onsdag idag och för mig är det en riktig lyxdag i skolan slutar redan 13:25! Hann hem en stund och sedan tog jag bussen till stallet så jag var installerad ca fyra. Efter lite stallpyssel fick jag chansen att rida Rolex! Rolex är en C-ponny som går med i verksamheten. Red honom mycket när jag var liten, men inte ridit honom nu på ett bra tag så det var verkligen kul att rida honom igen! Och hjälp vad pigg han var! Efter en uppvärmning där han fått springa av sig lite så blev han tillslut riktigt fin.

IMG_2750Väldigt svettig kille efteråt!

Nu ska jag äta middag, sen en sväng in i duschen innan jag ska sova. Imorgon taggar jag träning på banan med Norton för Cornelia!

//Jonna

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>