Helgens tävlingar!

Vilken helg! Helt slut nu, men roligt har det varit😁

Lördagen började med att åka till gärdet för att senare starta tjejmilen. Efter 10 kilometer kom jag i mål på tiden 46:09, målet var att springa under 47 så jag är nöjd! Men riktigt jobbigt var det, efter åtta kilometer ville jag bara lägga mig ner haha. Sedan var det full fart ut till stallet för att duscha Norton och packa ihop det sista för tävlingen!

Så idag var vi iväg i Täby på tävlingar. Första starten var med laget, allsvenskan division två. Jag och Norton red ihop 63,393% trots lite missar. Är överlag nöjd med starten, men det finns saker att jobba på😉

Andra starten var LA:1. Det första som händer är att jag rider ut i fel varv. Alltså sånt får man ju bara inte göra!! Blir så irriterad på mig själv. Har aldrig ridit fel väg förut, så jag får väl se till att det här blir första och sista gången.

Här kommer lite bilder från dagen:IMG_2713IMG_2718
IMG_2721IMG_2722

IMG_2714

// Jonna

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>