Sista sommarlovsdagen

Ja idag var det sista sommarlovsdagen. Känns lite sorgligt att skriva det faktiskt, det har gått sååå fort. Svish sa det och så har nio veckor gått. Men ändå så har jag hunnit med väldigt mycket.

Sista dagen spenderades såklart i stallet. Åkte ut efter lunch och pysslade lite, sedan red jag runt tre. Sandra var med nere vid ridbanan och hjälpte oss lite. Passet gick helt ok, som vi aldrig säger annars hehe. Bra känsla i traven, men måste jobba på at det ska hända saker varje steg. Jag får liksom inte rida en kortsida utan att det har hänt något. I galoppen fick jag först en halvbra känsla men den blev bättre mot slutet.

IMG_2535

Nej nu måste jag snart sova och ladda upp inför att börja nian, nu blir vi äldst på skolan✌🏻😉

// Jonna

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>