Dagen ☀️

Idag red jag Barbie ett pass på banan. Sedan åkte jag iväg med min familj för att se när min lilla syster spelade fotbolls match. Påväg hem hann vi även in på Grangården.

Passet med Barbie kändes inte helt bra alla gånger. I skritten så gick hon på bra och lyssnade bra framåt. Men i traven hade jag inte alls samma känsla. Galoppen gick dock mycket bättre då hon svarade bra för mina hjälper.

På granngården passade jag på att kitta upp mig med nya tävlings borstar inför hösten! ✌🏼

//Clara

 (Bilderna har börjat strula lite nu så det kommer upp bilder senare)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>