De senaste dagarna!

Halloj! Här kommer en snabb uppdatering från de senaste dagarna:

I onsdags red jag Norton ett pass på banan för Sandra. Vi jobbade på med samma fokus, att han ska vara kvick och aktiv, mycket bättre redan från start idag.

Igår red jag Cris’son efter lägret. Kul att rida honom då jag inte ridit honom på ett bra tag. Riktigt rolig häst att rida! Vi har saker kvar att jobba på men det blir bättre! Han blir gärna lite trippig i traven så det försöker vi jobba bort. I galoppen får jag en väldigt bra känsla, men ibland blir han nästan lite överambitiös och försöker fatta galoppen före mig. Hoppade även upp på Sture och red några varv på i slutet. Haha snacka skillnad om att först sitta på Cris’son som är en hyfsat stor storhäst och sedan hoppa ner till Sture som är en B-ponny, fördel med att inte vara så lång!!☝🏻

Idag red jag ut Norton på morgonen, nu får han vila under lördagen så får vi se hur söndagen ser ut.

IMG_2405

// Jonna

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>