Tävlingar 2017

Nu taggar vi inför hösten och alla tävlingar den innehåller. Mitt mål till vintern är att antingen startat en LA:P1 eller vara startklara. Däremellan har jag många del mål, exempel att få till samlingen, speciellt i galoppen, för att sedan kunna gå vidare till att rida förvände i bågar och serpentiner. De klasser jag tänkt starta är LB och satsa mest inför LA. De tävlingarna jag nu anmält mig till är:

27/8 Ridklubben Norrtälje Ryttare, LB:1 och LA:1
3/9 Täby ryttarsällskap, LB:1 (även allsvenskan div 2 första omgång) och LA:1
24/9 Rastaborg Ridklubb, LC:2 och LB:1 (andra omgången av allsvenska)
1/10 Mälaröarnas Ridklubb, LB:1 och LA:1

Har några fler tävlingar planerade men mer om de kommer senare.

//Emelie

IMG_8356

IMG_8411

IMG_8421

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>