Tävling!

Hej!

Igår var jag och Barbie också iväg på samma tävling som Jonna och Norton. Väldigt roligt att tävlings säsongen är igång nu!

Jag red en Lb:1 och en La:1. Framridningen var antingen på gräs eller på en utebana med ett underlag som såg ut som gummiflisor om ni förstår? 😂 På gräset var det ojämnt och lite stenigt på många ställen, men banans underlag var väldigt tungt. Därför hade jag väldigt svårt att bestämma vart jag skulle rida fram. Vilket gjorde att min framridning inte vart helt bra till första klassen. Men till andra så bestämde jag innan att jag först skulle trava och galopera fram och få henne lösgjord på gräset. Sedan gick jag in på utebanan och gjorde några rörelser.

När vi gick in på banan i första klassen, LB:1an så såg ju Barbie såklart lite spöken här och var. Men inann vi fick startsignal så kunde vi gå runt banan ett varv utan problem. I själva programmet var hon fin! Tills vi kom fram till höger galoppen, där fick hon plötsligt syn på två läskiga dörrar. Vilket gjorde att hela den galoppen vart kaos. Det blev även några små missar av mig i travprogrammet.

I La:1an var känslan super, men procenten raka motsattsen. Hon var väldigt fin genom hela programmet. Det var bara en stor miss och det var i den förvända vänster galoppen. Då hon bröt av och när jag fattade ny vart det fel galopp. Sen var ju inte allt helt perfekt men jag var iallafall nöjd med ritten efteråt. För hon hade inte sätt några läskiga spöken alls utan gått igenom hela programmet utan så mycket konstigheter.

//Clara

Från LB:1an 👇🏼

IMG_8730 IMG_8731 IMG_8732 IMG_8733 IMG_8734

Och här kommer några bilder från LA:1an också 👇🏼

IMG_8735 IMG_8736 IMG_8737 IMG_8738 IMG_8739

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>