Läger och Gotland

Förra veckan var jag på ridläger hos Sandra. Brukar alltid gå en vecka varje år! Denna gång gjorde vi något nytt som jag aldrig varit med på, vi fick vara med när Cornelia och Sandra red in och jobbade med unghästar Mindra. Väldigt mycket saker man måste tänka på, men otroligt spännande var det. Det skulle jag tycka vore roligt i framtiden att rida in en unghäst och sedan tävla och utbilda.
Under ridläger red jag inte bara Dewdrop utan red även ut en dag på Aladdin, red Qalle (en av verksamhetshästarna) det var ett tag sedan jag red honom sist men vilken häst. I början av passet kändes han stel i sidorna, speciellt i vänster och kändes väldigt stor och svår att få med sig. Men direkt när vi började jobba och han mjuknade upp blev han en helt annan häst. En stor guldstjärna till honom! Dewdrop har även hon skött sig och vi har kommit ett steg vidare i traven med jobb på skolorna. Väldigt svårt enligt mig men roligt när det väll fungerar. I galoppen har vi stärkt med övergångar mellan skritt galopp och galopp trav. Sedan fick jag även rida en till favorit Diza. Hon kändes fin och fick henne mellan hand och skänkel. När jag rider Diza blir jag oftast väldigt stark i handen och tappar drivningen, men det senaste passet fick vi till det.

Nu är jag på Gotland och ska vara här till på onsdag. Var på Gotland förra året också men tycker att det är väldigt fint här. Igår gick vi upp vid fem och åkte till Nynäshamn för att ta båten till Gotland. Resan tog ungefär 3 timmar och sov mestadels av timmarna. Sedan gick vi runt lite i Visby innan vi fick lägenheten vi skulle bo i. Sedan var vi påväg till Holmhällarna och titta på raukar!

image image image

//Emelie

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>