Ridläger och tävling

Hejsan, nu är jag tillbaka! De senaste dagarna har varit minst sagt fullspäckade, har så mycket att berätta för er. Delar upp det i lite olika inlägg så håll er uppdaterade de närmsta timmarna😉

Som sagt har det ju varit ridläger hela veckan vilket betyder full fart från klockan 7 på morgonen till klockan 12 på kvällen. Vi har ridit två pass per dag, haft teori, kvällsaktivitet och en massa massa mer.

I måndags red jag Norton båda passen, först red vi ett lösgörande pass och sedan hoppade vi faktiskt lite!

I tisdags red jag Norton ett pass på banan, han var superfin!!! Jättebra känsla! På kvällen red vi sedan långritt, vi var ute i 2,5 timmar.

I onsdags red jag först Norton och sedan Sture.

I torsdags red jag först Tulle och sedan hade vi programträning, red igenom LA:1 med Norton, gick helt ok.

I fredags red jag först Norton ett lättare pass på banan och sedan var det avslutning. Vi red poäng hoppning, riktigt roligt! Vi ställde upp ett gäng hinder på banan med olika svårighetsgrad, beroende på svårigheten fick man olika mycket poäng. Sedan hade man 1 och en halv minut på sig att samla ihop så mycket poäng som möjligt. Jag red Aladdin, och han var så duktig!! Vi red ihop hela 60 poäng vilket betydde mest poäng av alla.

Idag var det tävling för mig och Norton. Första start var en LB:1 där vi red ihop drygt 60% . Andra starten var LA:1. Där tog Nortons batteri slut, och han blev även lite lång i formen, därmed missar. Nu taggar vi till nästa tävling som är om två veckor!

Mer inlägg om veckan kommer, håll er uppdaterade!

// Jonna

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>