Bra pass!

Hej!

Tänkte skriva lite kort om passen i veckan nu.

Tisdag: Jag red Barbie för Cornelia på förmiddagen. Vi tränade mycket på halvhalter, halter från galopp och lite smått och gått. Vilket gick bra. På kvällen red vi långritt och jag red ut på Rolex.

Onsdag: Jag red Barbie för Sandra på morgonen. Barbie var fin och det gick bra, men det kunde ha gått bättre lixom. 😉 På eftermiddagen red jag Nicke. Han var super fin och det gick väldigt bra!!

Torsdag: Jag red först Qalle på morgonen för Sandra. Det gick väldigt bra! Han var super fin och vi fick till några riktigt fina öppnor! På eftermiddagen red jag program för Sandra med Barbie. Hon var väldigt fin och det gick bra! Vi red La:1. Det vart dock lite för många missat. Men bra träning! 💪🏼

Nu under lägret är det ju två pass om dagen. Men Barbie kommer inte att orka rids två hårda pass om dagen. Därför rider jag inte bara Barbie. Men det är bara kul att rida andra hästar också!

//Clara

IMG_8711

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>