Utveckling

Igår kväll fastnade jag i att titta på gamla filmer när jag red, både vääldigt gamla filmer när jag knappt kunde rida lätt men även sådant som filmades i våras. Och en sak jag reflekterade över var att det faktiskt har blivit en markant skillnad. Ni som hängt med ett tag tror jag kommer ihåg att i våras så skrev vi nästan att varje pass fokuserade vi på sitsen, sitsen, sitsen och ja förresten glömde jag nämna sitsen? Och allt det fokuserande på sitsen ser man att det faktiskt har hjälpt. Vi har såklart väldigt mycket kvar att jobba på men om man till exempel tittar på mina skänklar ser man att det är mycket stadigare nu än vad de var för tre månader sedan. Det kan såklart bli bättre men man ser i alla fall en skillnad vilket är kul. Så därför tycker jag väldigt mycket om att filma när man rider, dels för att kunna sitta och nörda ner sig i exakt vad man kan göra bättre i varje steg, men dels även för att man kan gå tillbaka och se att man utvecklats. Kan vara extra skönt om man har haft ett lite sämre pass, få lite självförtroende tillbaka liksom😉

Dessutom så blir jag extremt sugen på att träna, träna, träna och bli ännu bättre när man ser att man utvecklas, träning ger färdighet.

// Jonna

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>