Dagen!

Idag hann jag med mycket i stallet. Först red jag Norton ett pass på banan. Han kändes superfin på framridningen och var riktigt mjuk och fin, när vi sedan började jobba tappade vi bort den där super känslan lite men det gick ändå helt ok. Vi red igenom LA:1 en gång. Sedan tvättade jag Nortons svans, (med ketchup såklart!), sedan övade vi även på att lasta en gång. Stallet har köpt en ny transport som är lite större och lite stabilare att köra så vi testade att gå in i den. Det gick helt utan problem, duktiga Norton!

IMG_1973

Nu taggar vi ridläger imorgon!!

// Jonna

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>