Update

Hej på er! Hoppas att ni har haft en toppendag idag! Själv har jag försökt leva ett ”vanligt liv” eller vad man ska säga här hemma de senaste två dagarna, alltså inget stall, svårt att veta vad man ska göra med all tid när man inte är i stallet haha.  Igår var jag på Gröna Lund med några kompisar. Idag cyklade jag och några kompisar till närmsta butik som ligger ca 8 kilometer bort för att köpa lunch, och sedan cyklade vi de åtta kilometrarna tillbaka och ner till ett båthus där vi åt våran lilla picnic som bestod av baguett, skagenröra, bär, nötter, pannkakor, avocado och ja, lite gott och blandat. Men imorgon är det tillbaka till det vanliga vilket betyder stall! Ska rida Norton lite lätt på banan. Sedan taggar vi ridläger på måndag till fredag, yippieee!

IMG_2262

// Jonna

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>