Varierad träning

Nu under sommarlovet har jag väldigt fria händer att träna Norton hur jag vill. Väldigt tacksam över det då det inte är vi som äger honom men fortfarande kunna ha möjlighet till att göra lite så jag känner för. Därför försöker jag variera träningen så mycket som möjligt, tror att det blir roligast så både för ryttare och häst, även om det är dressyren vi vill satsa på. Jag planerar oftast träningen veckovis och försöker få med tömkörning, markarbete, dressyr och minst en uteritt per vecka.

Nästa tävling för mig och Norton blir den 12 Augusti och då startar vi LB:1 och LA:1. Så den närmsta tiden fram tills dess ska vi fin slipa lite delar till dem programmen, speciellt till LA:1:an för där har vi mest att jobba på. Men innan vi börjar med det ska han få gå på bete ett tag till och bara njuta av stora hagar med grönt gräs. Sitter just nu och funderar på hur många gräsfläckar han kommer att ha när jag kommer hem igen…

Hur gör ni med eran ridning? Hoppar ni mest eller rider ni mest dressyr?

IMG_1517IMG_1700IMG_0496

// Jonna

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>