Dagen

Hej på er!

Idag är det ny vecka vilket betyder nya lägerbarn. Har varit i stallet hela dagen och pysslar och hjälpt till på lägrerna, allt går verkligen i ett när det är läger vilket är kul! Bra att vi även är ett gäng som alla vet hur allt ska fungera så går allt så snabbt och smidigt som möjligt. Just nu står jag och väntar på bussen för att ta mig hemmåt sedan ska jag iväg och springa med friidrotten!

Förresten vi håller på och jobbar på en sommarlista här i stallet med musik som vi lyssnar på! Vi kan säga till när den är klar så får vi se om vi diggar samma musik som ni😁

Ha  en bra kväll så hörs vi! Imorgon blir det pass på banan för mig och Norton!

IMG_0776

// Jonna

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>