Dressyrpass!

Hej!

Morgonpasset igår gick bra för mig och Barbie! Vi red inan lägret började som Jonna skrev. Jag fokuserade mycket på att inte bli ”klämmig” med bena. Jag nötte också ganska mycket skänkelvikningar i trav och skritt. För att hon ska svara på mina hjälper och bli lösgjord. I galoppen tränade jag mycket övergångar och tempoväxlingar vilket jag även gjorde i traven mellan skänkelvikningarna.

Efter en stund av passet så var känslan var bättre än dagen innan.

//Clara

IMG_7117 IMG_7123

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>