Fototävling!

Hej!

På söndag så är det vår årliga sommarhoppning på ridskolan! (Startlistorna är ute på hemsidan) Men vi har också ordnat en fototävling. Där alla som vill får vara med. Den som tar den finaste eller roligaste bilden under tävlingsdagen vinner!

Bilden ska vara i skickad senast Tisdagen efter. Fast den ska vara tagen någon gång under söndagens tävling. Man får ta bilder där andra personer är med, men då måst man ha tillåtelse först! Bilden ska skickas in via mail. Allt detta finns uppe på väggen i stallet om ni vill ha mer info.

//Clara

IMG_6786

Måste säga att vi var väldigt pyssliga när vi gjorde den igår! Vår starka sida är värkligen inte bild.. 👆🏼😂

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>