Lördag

Idag var det en vanlig lördag för mig. Först red jag kl 10 och sedan var det vanligt jobb. På träningen för Sandra mjukade vi upp hästarna med lite sidförande rörelser inför morgondagens tävling. Vi var inte riktigt samspelade i början men blev bättre i galoppen, där  vi tränade många övergångar från galopp till skritt. Väldigt varmt vart det och det blev ett snabbt byte till shorts efter.

Ikväll har jag packat inför imorgon. Vet inte exakt hur lång tid det tar att åka till tävlingsplasten, men det ligger utanför Uppsala, så en liten trip blir det. Ska vara i stallet kl 7 imorgon och lasta halv 9. Vi bestämde att vi skulle göra klart stallet innan då vi inte riktigt vet när vi kommer hem. Inte allt för sent hoppas jag! Men är supertaggad inför våran debut i lokal LA:1!! Mer om hur det gick kommer imorgon.

kramar Emelie

DD.rullar.sig

Många rullningsbilder, haha, det första hon gör när hon kommer ut i hagen

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>