Gårdagens Torsdagspass!!

Hej!

Igår var det Torsdagspass för Cornelia vilket gick ganska bra för mig och Barbie.

Som Jonna skrev så ttränade vi på tio metersvolter och övergångar i traven. Sen galop volter och övergångar från galoppen.

Jag och Barbie ska tävla La:1an nästa vecka och det är ju halt från galopp i det pugramet. Därför låg mycket fokus på det, att samla galoppen går bra men just övergången mellan galop och halt är lite klurig. 😉

Kram Clara

IMG_6480 IMG_6484IMG_6485IMG_6483IMG_6486

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>