Dagens pass i värmen

Idag blev det ett pass på banan trots värmen😅 Det har varit så skönt att kunna gå i shorts idag, 28 grader!!!

På träningen tränade vi LA delar, lite skänkelvikningar, ryggning, förvänd galopp och galopp till halt. Kändes faktiskt riktig bra. Eftersom att det var så varmt fick vi paosa och vila en stund mellan övningarna men annars var hon hyfsat pigg.

Nästa helg åker vi iväg och debuterar vår första lokala LA. Ska bli både roligt och spännande. Imorgon blir det som vanligt ett pass på banan.

kramar Emelie

IMG_8083

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>