Torsdags pass!

Hej på er!

Idag är det torsdag och har precis kommit hem från stallet efter att ha ridit Norton för Cornelia. I början av passet hittade vi inte riktigt gasen och när inte den funkar så blir det svårt med formen och ja allt😂 Det blir liksom lite flaxigt alltihop då. Men ju längre in i passet vi kom så kändes det bättre. I traven var fokus övergångar och tio meters volter. I galoppen tränade vi på galopp-halt och skritt-galopp-skritt. Svårt men kul! Jag och Norton får nog i läxa att träna på att samla upp galoppen lite för det blir ju svårt att göra halt från galopp när man kommer i värdens fart hahah.

IMG_0281Idag matchade vi med svart!😉

// Jonna

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>