Lördaag

Hej! Igår blev det inget gym för mig och Clara utan istället blev det ett distanspass för mig här hemma i regnet, mysigt!😂

Idag åkte jag ut till stallet på morgonen för att som vanligt rida ett pass för Sandra med Norton. Det gick helt okej, som ni aldrig annars hör oss säga här, hahah… Nejmen det är faktiskt ett utav våra standard uttryck så ni får gott stå ut med det.😂 Han blev lite lång i formen, tror att jag har börjat stirra mig blind på sitsen lite för mycket och glömmer att rida, hehe. Men stundtals så kändes han riktigt fin! Resten av dagen har det vanligt stalljobb och fix inför tävling imorgon. Taggad!!

FullSizeRender

Imorgon ställs klokan 05:39 för sedan avfärd mot tävling!

// Jonna

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>