Träning

somsagt, har också haft hårdkörning på sitsen. Ganska slut efter, men nyttigt. Igår red vi även utan stigbyglar så lite träningsvärk idag. Det sköna med att rida utan stigbyglar är att det är lättare att verkligen komma ner i sadeln. Har lite svårt med att  sitta ner, speciellt i galoppen där jag gärna lättar när hon blir pigg. Lite svårt att lätta när man inte har några stigbyglar, så mycket bättre sits hade jag igår.

Idag ska jag träna för Sandra inför tävlingen imorgon. Det är en eftermiddags tävling och startar inte fören 19, vilket är skönt i sig men lite segt att komma hem sent på kvällen:( Men det ska bli roligt och är super taggad;)

kramar Emelie

IMG_8015

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>