Sture och Barbie!

Hej!

I Onsdags red jag Sture vilket var super kul! Han var väldigt duktig, vi tränade mycket på sitsen. Det käns som att jag får en bättre sits på Sture än vad jag har haft de senaste gångerna på Barbie. Då det känns som att jag lätt blir lite klämmig på Barbie.

Igår, torsdag så red jag som vanligt för Cornelia. Vi fockuserade då också mycket på sitsen. I början tycker jag att Barbie var ganska skänkeldöv och hon lysnade inte alls så bra för skänkel. Men efter ett tag blev det mycket bättre och hon kändes mycket känsligare. Min sitts blev också bättre desto längre jag red och desto mer Cornelia var på mig.

Idag skulle jag och Jonna gått till gymet och tränat. Men jag är lite förkyld och mamma tyckte att det var bättre att hoppa gymet så att jag inte blir sjuk tills på söndag! Båda mina föräldrar har nämnligen varit sjuka i veckan.

Här nedanför kommer lite bilder efter igår och iförgår.

Ha en sjön fredag och helg nu allihopa, Kram Clara ☺️IMG_5921 IMG_5925 IMG_5930

En väldigt svättig Sture IMG_5935 IMG_5937

Pyjamasen på IMG_5948

Gått med hö IMG_5946

Blåa lindor IMG_5944

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>