Dagens ridpass!

IMG_5556

Hej!

Poseidon var väldigt fin på dagens ridpass. Vi började att träna på skänkelvikningar vilket gick ganska bra. Sen tränade vi på övergångar och att jag inte skulle spänna mig så mycket. Vi tränade också på att han skulle gå runt hella fyrkantspåret utan att gena i hörnorna. På slutet så tränade vi galoppen. Vi gjorde 15 metersvolter och så red vi snettigenom utan att han skulle sätta upp huvudet och sticka med mig.Men jag tycker att det gick ganska bra idag på träningen.

//Moa

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>