Sits, sits, sits, sits

Ja som rubriken säger så har det alltså varit fokus på sitsen denna vecka. Igår red jag Nicke för Sandra. Gick helt okej, vi gjorde inte så mycket rörelser utan mest övergångar och lite volter. Fokuserade inte så mycket på formen utan mer på min sits. Jag tänker att jag kan ju inte som ryttare kräva att hästen ska gå i en viss form eller göra en viss rörelse när inte ens jag som ryttare sitter rätt. Men det är bara träna vidare så ska det nog bli bra snart! Idag red jag Norton för Cornelia och fokus var även idag sits. Började passet med att ta bort stigbyglarna så det blev ett riktigt svettigt pass! Norton kändes fin men som jag sa innan så är det mest fokus på hur jag sitter och inte hur Norton rör sig under mig just nu, hahah. Längtar tills den dagen jag kan säga att min sits faktiskt är ganska bra😂

Nej nu måste jag gå och krypa till sängs. Imorgon väntar först skolan och sedan ett svettigt pass på gymet med Clara! Vi hörs och godnatt!

IMG_8266

// Jonna

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>