Godmorgon!

Godmorgon på er denna onsdagsmorgon. Igår var det tisdag och intervall träning för mig och Clara! Min grupp sprang intervaller som såg ut så här: 3minuter gånger 3 med en minuts vila, serievila på två minuter, 40 sekunder gånger 4 med 40 sekunders vila, två minuters serievila, 3 minuter gånger 2 med en minuts vila, serievila 2 minuter, 40 sekunder gånger 4 med 40 vila, serievila två minuter, 3 minuter gånger ett, två minuters vila, 40 sekunder gånger 2 med 40 vila. Klart!

Hahah en liten applåd för er som förstod det där👆😂 hängde inte ens med själv när vi skulle springa. Riktiga monsterintervaller men nu är de gjorda!

IMG_8439

Dagen ser ut som så att först skola till klockan 15:40 sedan direkt med buss till stallet!

Vi hörs

// Jonna

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>