Uppdatering från Tänndalen

Äntligen är vi i fjällen! Kom fram sent igår, så då blev det pizza och tv. Stugan vi bor i är inte jätte stor men funkar. Över förväntningarna då jag trodde att den skulle vara mindre. Imorse vaknade vi upp till ett riktigt vinterland. Det hade snöat väldigt mycket under natten och det fortsatte. Samtidigt hörde vi hur dem sprängde lavinerna uppe bland bergen.

Det tog ett tag för oss att komma ut i backen då vi behövde hyra pjäxor och skidor. Det var även ganska molnigt till att börja med, men framåt mot eftermiddagen kom solen fram, dock fortsatte det att blåsa. Fastnade i en stolslift mitte uppe på toppen ganska länge, där blåste det på riktigt kallt! Blev lite rädd där ett tag att det hade blivit något fel med liften och att vi skulle behöva klättra ner. Usch, har aldrig varit med om det och hoppas verkligen inte behöva vara det heller!!

Vi bor typ precis bredvid backen, så vi svängde snabbt in och åt lunch hemma. Efter det åkte jag och mamma längskidor. Känner mig ganska trött nu i kroppen efter all skidåkning, så det blir en lugn kväll. Har börjat läsa en ny bok, Hundar, hus och hjärtats längtan, av Lucy Dillon. Har läst första boken som hette Ensamma hjärtan och hemlösa hundar. Riktigt bra!

Kramar Emelie

 IMG_7547

Mötte ett par renare på vägen upp😍

IMG_7548

IMG_7551

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>