Hemsedal!

Hejsan svejsan!

Nu är vi framme i Hemsedal efter tio timmar i bilen. Vi har en väldigt stor stuga så jag har en stor säng för mig själv, var väldigt snabb att paxa den😉 Dock så finns det inget wi-fi och eftersom vi är i Norge så fungerar inte min mobildata… Snor lite surf från pappa då och då men ni får nog förbereda er för väldigt dålig uppdatering från min sida.

Fick en bild på en glad Norton ute i hagen idag, han njuter av sitt sportlov!

IMG_7962

Nej nu måste jag verkligen gå och lägga mig för imorgon är det upp tidigt och åka skidooor!

// Jonna

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>