Torsdagsbilder!

Här kommer de vanliga suddiga torsdagsbilderna:

Clara och Barbie:

IMG_7884IMG_7887

Jonna och Norton:

IMG_7886IMG_7883

För mig och Norton gick dagens pass för Cornelia helt okej. Fokus var hörnpasseringar, hörnpasseringar, hörnpasseringar. Lätt att glömma bort hur viktiga dom är! Jobbade även med att få hästarna mjuka och lite ökningar. Stundtals kändes han fin! Imorgon så blir det dressyr på banan😉

Fler bilder och lite om hur det gick för Clara och Barbie kommer som vanligt ut imorgon!

// Jonna

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Torsdagsbilder!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>