Snöoväder

Idag kan man verkligen säga att det har varit snöoväder. Det har snöat och blåst hela dagen. Hade sovmorgon och min buss gick inte förrän 09:42, men tycker att det är skönt att gå upp tidigt så man har lång tid på sig att fixa ordning allt. Sen blir det såklart lite Netflix emellan. Som sista lektion hade vi matteprov. Väldigt nervöst! Tyckte ändå att det gick bra. Självklart kommer jag säkert ha några slarvfel, men kände ändå att jag hann skriva på alla uppgifter och svara.

Igår red Madde Dewdrop och idag Sandra. Hon red i morse, men har inte fått någon uppdatering än hur det gick, så skriver lite kort imorgon istället. Ikväll ska jag bara vara hemma och ta det lugnt. Har pluggat väldigt mycket inför provet så det ska bli skönt att slippa tänka på det något mera. Dock har jag Kemiprov efter sportlovet, så det är snart dags att börja plugga till det också.

Kramar Emelie och Dewdrop

IMG_7516

Följ gärna oss på instagram: Bobackendressyr

Där lägger vi upp bilder när något nytt händer på bloggen!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>