Stalldag🌟

Dagen började med att Sandra red DD på banan. Hon var lite trött i början, men väldigt fin och bärig. Hon har verkligen fått mer muskler på sista tiden och blivit jätte fin i kroppen. Nu sitter jag bara och längtar tills jag får rida igen, men måste säga att jag vet inte hur vi skulle ha fixat alltihop utan all hjälp jag har fått. Är enormt tacksam:)

Här kommer lite bilder från dagen:

IMG_7443

Idag blev det de blåa skydden från ps of sweden och boots från Horse Guard

IMG_7448

Fuxarna gör sig redo!

IMG_7444IMG_7454IMG_7465

IMG_7467

//Emelie

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>