Uteritt och träning på banan!

Igår fick DD ridas ut på morgonen. Vi red ner till sjön, väldigt mysigt med solen som sken. Hästarna blev lite extra pigga :)

Sedan hade jag och Moa bestämt att städa våra skåp (som ni såg var ganska behövligt!)

På eftermiddagen fick jag möjligheten att rida en av min tränare Sandras hästar, Diza. En väldigt häftig upplevelse och hon är verkligen rolig att rida.

Idag red jag DD lektion för Sandra. Vi tränade många fattningar och övergångar. Det jag måste träna på är att vara lätt i handen, då jag gärna fastnar och bromsar henne. Idag funkade fattningarna jättebra!

Imorgon börjar jag skolan kl 8 och börjar dagen med spanska glosor. Sedan har jag No prov i Kemi(

//Emelie och Dewdrop

IMG_1065 IMG_1066

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>