Snabb uppdatering

Hejsan!

Idag blir det inget stall för min del. Slutade skolan klockan tre och har suttit och pluggat sen dess. Jättekul…. Men men nu är engelska läxan tills imorgon klar, svenska läxan till på torsdag klar och nästan klar med franska läxan till på fredag. Hinner inte plugga något mer nu för nu ska jag iväg på träning som börjar klockan 18. Kanske inte har nämnt det innan men går även på friidrott måndagar och tisdagar. Fast när jag säger friidrott så menar jag inte att jag hoppar höjd och kastar spjut och så utan i min grupp så är det mest fokus på löpning och styrka, vilket är väldigt bra för ridningen båda delarna! På schemat står idag först jogging i en halvtimme och sedan styrka i 1,5 timme = träningsvärk imorgon, haha.

IMG_7449

Vi hörs!

// Jonna

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>