Läxor och stallet!

Hejsan!

Jag har massor av glosor!!! I både Engelska och Tyska. Vilket språk läser ni, om ni gör det? Vore roligt att veta hur ni tänker kring språken utanför engelskan i skolan.

Jag har valt tyska för att det känns som ett ganska lätt språk. Men ännu mer för att hästsporten är så stor i Tyskland!

Så det har blivit en plugg dag för mig idag, väldigt tråkigt. Men en stund hann jag komma till stallet för kolla till Barbie!

//Clara

thumbnail_IMG_3652

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Läxor och stallet!

  1. Jag läser franska 4, alltså andra året på gymnasiet och det är superroligt! Jag valde franska eftersom det är ett så vackert språk samt att både min mamma och mormor läste det i skolan så de kan ofta hjälpa mig om jag behöver. Nu börjar jag dock överstiga deras nivå gällande vissa delar. Min plan är att läsa franska 5(den högsta nivån man kan läsa på gymnasiet) och sedan fortsätta på universitetet och min dröm är att kunna flytande franska. Jag kommer få jobba hårt för det!

    • Hej! Håller verkligen med om att Franska är ett vackert och roligt språk att lära sig! Jag själv läser också franska Lycka till med din dröm, kämpa på! //Jonna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>